Από την άνοιξη του 2011 το 500αράκι αποκτά -και- επισήμως βίζα μόνιμου κατοίκου ΗΠΑ με τις αντιπροσωπείες της Chrysler να έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να υποδεχτούν το μοντέλο της μητρικής πιά εταιρείας Fiat, τις οποίες και πρέπει να έχουν ολοκληρώσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, κατ’ απαίτηση και υπόδειξη του «γενικού» Sergio Marchionne.

Μέχρι τότε, το αμερικανικό 500αράκι, βγάζει τις απαραίτητες για τη βίζα πρώτες του φωτογραφίες οι οποίες μαζί με κάποια στοιχεία αναρτήθηκαν στο site της Chrysler αποκαλύπτοντας τις διαφορές του με τον ευρωπαίο αδελφό του.

Ως προς την εξωτερική εμφάνιση, σαφής αν και μικρή είναι η διαφοροποίηση στο μπροστινό τμήμα με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και την μεγαλύτερη γρίλια.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο που ονομάζεται Fiat 500 Sport διαθέτει sport ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες στα φρένα και επιχρωμιωμένη εξάτμιση.

Κατά τα άλλα, είναι γνωστό ότι, αρχικά τουλάχιστον, το 500αράκι θα διατεθεί στις ΗΠΑ σε τρία εξοπλιστικά επίπεδα και θα εφοδιάζεται με το γνωστό MultiAir βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων.

auto.in.gr