Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
Η αστυνομία στο Παρίσι εκκένωσε το βράδυ της Τρίτης τον Πύργο του Άιφελ στο κέντρο του Παρισιού μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πολυσύχναστο μνημείο. Στη ευρύτερη περιοχή του Πύργου βρίσκονταν χιλιάδες άνθρωποι που απομακρύνθηκαν με ηρεμία. Δεν βρέθηκε «τίποτα ανησυχητικό» λέει η αστυνομία.
Η αστυνομία στο Παρίσι εκκένωσε το βράδυ της Τρίτης τον Πύργο του Άιφελ μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο πολυσύχναστο μνημείο.
Εκκενώθηκε επίσης το παρακείμενο πάρκο, Σαμ ντε Μαρς, αναφέρει το AFP.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκε «τίποτα ανησυχητικό».
Στη ευρύτερη περιοχή του Πύργου βρίσκονταν πάνω από 2.000 άνθρωποι οι οποίοι αποχώρησαν ήρεμα, χωρίς προβλήματα αναφέρει η αστυνομία.
Το τηλεφώνημα για τη βόμβα έγινε στην εταιρεία που διαχειρίζεται τον Πύργο λίγο πριν από τις εννέα (τοπική ώρα).
Η αστυνομία, πάντως, δεν ανέφερε κάτι σχετικό με το αν η απειλή αξιολογήθηκε σαν σοβαρή ή όχι. Πάντως τα μέτρα ασφάλειας ήταν ενισχυμένα τις προηγούμενες εβδομάδες λόγω της επετείου της 11ησ Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ είχαν βάλει στο μάτι την Γροιλανδία λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
- Αυτή είναι η «πρωταθλήτρια» των παραβάσεων του ΚΟΚ – Βροχή τα πρόστιμα των 350 ευρώ
- Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με σούπερ Βεζένκοφ
- Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας – Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λεβερκούζεν (pic)
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

