Συνελήφθη υπάλληλος του ΟΕΚ για δωροδοκία και εκβίαση
Ένας 65χρονος πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, υπεύθυνος για τη διενέργεια τεχνικών ελέγχων στα προς αγορά ή ανέγερση σπίτια που προορίζονται για του δικαιούχους του ΟΕΚ, συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροδοκία και εκβίαση.
Ένας 65χρονος πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, υπεύθυνος για τη διενέργεια τεχνικών ελέγχων στα προς αγορά ή ανέγερση σπίτια που προορίζονται για του δικαιούχους του ΟΕΚ, συνελήφθη κατηγορούμενος για δωροδοκία και εκβίαση.
Σύμφωνα με την καταγγελία 57χρονης δικαιούχου του ΟΕΚ, ο 65χρονος υπάλληλος απαιτούσε εκβιαστικά από αυτήν 10.000 ευρώ, προκειμένου να της εγκρίνει την αγορά διαμερίσματος μέσω δανειοδοτικού προγράμματος του ΟΕΚ.
Το ποσό αυτό, στη συνέχεια και ύστερα από μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, έπεσε στα 1.000 ευρώ. Ο πολιτικός μηχανικός συνελήφθη το πρωί της Τρίτης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του, έξω από το διαμέρισμα όπου θα γινόταν η αυτοψία.
Ο 65χρονος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
«Kανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζόμενων που μοχθούν για μια καλύτερη ζωή. Κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει την υποχρέωση να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσής.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής