Λίγους μήνες μετά την αγορά των Νιού Τζέρσεϊ Νετς από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Μιχαΐλ Προχόροφ, ο οποίος έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός ιδιοκτήτης ομάδας στο ΝΒΑ, ανακοινώθηκε η λειτουργία γραφείου του ΝΒΑ στη Ρωσία. Ο αναπληρωτής κομισάριος στο ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, προχώρησε στη γνωστοποίηση της είδησης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η λίγκα ήθελε να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου σε Ρωσία και Ανατολική Ευρώπη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» εξακολουθεί να μαίνεται στην Premier League, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της σεζόν. Νίκη για τη Μπρέντφορντ, ισοπαλία στο Μπρέντφορντ.