Το κορυφαίο δίδυμο στον κόσμο, οι Αμερικανοί Μπομπ και Μάικ Μπράιαν, κατέκτησαν τον τίτλο του διπλού ανδρών στο US Open.
Τα δύο αδέρφια επικράτησαν στον τελικό των Ροχάν Μποπάνα (Ινδία) και Αϊσάμ Ουλ Χακ Κουρεσί (Πακιστάν) με 7-6, 7-6 και απέχουν μόλις δύο τίτλους από απόλυτο ρεκόρ σε τουρνουά γκραν σλαμ, το οποίο κρατούν οι Αυστραλοί Τοντ Γούντμπριτζ και Μαρκ Γούντφορντ.
Παράλληλα, ο Μπομπ Μπράιαν έγινε ο πρώτος τενίστας τα τελευταία 28 χρόνια που κερδίζει την ίδια χρονιά τίτλο στο διπλό ανδρών και στο διπλό μεικτό, όπου χθες θριάμβευσε με παρτενέρ την συμπατριώτισσά του Λάιζελ Χούμπερ.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά