
Διαψεύδει ο ΟΤΕ τους ισχυρισμούς Π.Καρακώστα περί εμβασμάτων
Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που προσπαθούν να συνδέσουν τον ΟΤΕ με τον Π.Καρακώστα και επίσης αναφέρονται σε έμβασμα της Siemens προς την θυγατρική του ΟΤΕ, ΟΤΕ International, o OTE ανακοινώνει τα εξής:
- Ο Π. Καρακώστας επισκεπτόταν τα γραφεία του ΟΤΕ και θυγατρικών του την περίοδο 2001-2004, εμφανιζόμενος ως εκπρόσωπος μεγάλων ξένων εταιριών, μεταξύ των οποίων και της Τ-Systems, θυγατρικής της Deutsche Telekom. Από τα ως τώρα στοιχεία που βρέθηκαν προκύπτει ότι οι επαφές του ουδέποτε κατέληξαν σε συμφωνία του ΟΤΕ ή θυγατρικής του με την Deutsche Telekom ή θυγατρική της. Συνεχίζουμε την έρευνα και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
- Σχετικά με το έμβασμα των €1,1 εκατ. ευρώ που φέρεται να έχει κάνει η Siemens το 2001 στην ΟΤΕ International καλούμε οποιονδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει επιφυλασσόμενοι κατά τα λοιπά των δικαιωμάτων μας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
- Η καθημερινότητα σε υψηλές θερμοκρασίες – Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου
- CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Κόσμο
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου


