Υπό την προεδρία του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, θα πραγματοποιηθεί σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής την προσεχή Παρασκευή η συνεδρίαση του «Top Executive Programme» της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.
Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι, οι γενικοί γραμματείς και τα κορυφαία διοικητικά στελέχη των ομοσπονδιών της, καθώς και όλα τα μέλη του προεδρείου της UEFA.
Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρός της, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο εκτελεστικός γραμματέας, Γιάννης Οικονομίδης.
Κανονικά θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με ανανεωμένη σύνθεση θα αγωνιστούν τελικά οι Ιταλοί και όχι με την Κ-21.
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα οπαδοί της Άστον Βίλα κλέβουν παραγγελία από έναν διανομέα, ο οποίος αδυνατεί - όπως είναι φυσικό- αντιδράσει.
Όπως εκτιμά διοικητικό στέλεχος της Φενέρμπαχτσε, περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες οπαδοί της τουρκικής ομάδας θα στηρίξουν την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στο F-4 της Αθήνας.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της Αθήνας, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν αντίστροφα για το… συναπάντημα με τη Φενέρμπαχτσε. Τι έχει κάνει όμως στη regular season απέναντι στις ομάδες του Final Four.