Κρίσιμη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη
Κρίσιμη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, αφού πρώτα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΝ, γύρω από το επίμαχο θέμα της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής.
Κρίσιμη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, αφού πρώτα συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΝ, γύρω από το επίμαχο θέμα της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια Αττικής.
Στη συνεδρίαση θα φανεί εάν τελικώς θα υπάρξει συμφωνία ως προς ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής ή τα πράγματα θα οδηγηθούν προς ρήξη, καθώς παραμένει η διάσταση απόψεων που επικρατεί στο εσωτερικό του σχήματος.
Την Τρίτη συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ χωρίς να σημειωθεί καμία αλλαγή στις έως τώρα θέσεις του.
Η Κουμουνδούρου δεν αποδέχεται την υποψηφιότητα Αλαβάνου και συζητά μια υποψηφιότητα από τον σοσιαλιστικό χώρο, αλλά και κάθε πρόταση που θα συμβολίζει ένα άνοιγμα προς τον δυσαρεστημένο κόσμο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Αλέκος Αλαβάνος, που ανακοινώνει την Πέμπτη τις αποφάσεις του, έχει ενστάσεις για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αλ.Μητρόπουλου και έχει καλέσει τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει την προσπάθεια του «Μετώπου» με τον ίδιο επικεφαλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Τεχεράνης
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ πιέζει πετρελαϊκούς κολοσσούς να επιστρέψουν
- Το «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» δεν κατάφερε να δέσει στη Μήλο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Τραμπ προς Ιράν: «Καλύτερα να μην αρχίσετε να πυροβολείτε, γιατί θα πυροβολήσουμε και εμείς»
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες θα αντιταχθεί «μέσω διπλωματικών οδών» στην «εγκληματική επιθετικότητα» των ΗΠΑ
- Βόρεια Κορέα: Καταρρίψαμε νοτιοκορεατικό drone που εισήλθε στον εναέριο χώρο μας