Διαψεύδει η MΡΒ δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο εξετάζει πώλησή της
Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος σε διαδικτυακό τόπο ότι δήθεν εξετάζεται η πώληση της Τράπεζας, προχώρησε την Τρίτη η Marfin Popular Bank (MPB). «Το δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο καθώς δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση, ούτε συζήτηση με οποιονδήποτε φορέα, όπως αναληθώς αναφέρεται στο δημοσίευμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της MPB.
Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος σε διαδικτυακό τόπο ότι δήθεν εξετάζεται η πώληση της Τράπεζας, προχώρησε την Τρίτη η Marfin Popular Bank (MPB).
«Το δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο καθώς δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση, ούτε συζήτηση με οποιονδήποτε φορέα, όπως αναληθώς αναφέρεται στο δημοσίευμα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της MPB.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 43χρονης – Νεκρός ο πρώην σύντροφός της – Τι λέει ο γιος της αγνοούμενης
- Σήμερα κρίνεται εάν η κυβερνητική παράταξη έχει έστω και επίφαση σεβασμού τους θεσμούς
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους Δελφούς ο Ανδρουλάκης πάει Κάραβελ – Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε., το νέο Πολιτικό Συμβούλιο και οι νέες ισορροπίες
- Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Θέατρο «Δόρα Στράτου»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 12 η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Συναγερμός στο Μαξίμου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιατί βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο στα social media;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442