
Μετά τις ανακοινώσεις Αλαβάνου οι αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής
Αναβλήθηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου επρόκειτο να συζητηθούν οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Αττικής. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο κ. Αλέκος Αλαβάνος, τυχόν υποψηφιότητα του οποίου έχει αποκλείσει η Κουμουνδούρου.
Αναβλήθηκε για το μεσημέρι του Σαββάτου η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπου επρόκειτο να συζητηθούν οι υποψηφιότητες για την Περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες την αναβολή της συνεδρίασης ζήτησε ο ΣΥΝ προκειμένου να παραστεί και ο Μ.Γλέζος (βρίσκεται εκτός Αθηνών) το όνομα του οποίου συζητήθηκε ως εναλλακτική ενωτική λύση για την Περιφέρεια Αττικής.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο κ. Αλέκος Αλαβάνος, τυχόν υποψηφιότητα του οποίου έχει αποκλείσει η Κουμουνδούρου.
Ο ΣΥΝ επιμένει στην υποψηφιότητα του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου και ως εναλλακτική-ενωτική λύση προτείνει εκείνη του κ. Γλέζου.
Από την πλευρά του ο κ. Αλαβάνος φέρεται να έχει διαμηνύσει σε συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα διεκδικήσει ούτως ή άλλως την Περιφέρεια διότι έχει διεισδυτικότητα και σε άλλους χώρους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιοβάνοβιτς και Μασούρας συγκίνησαν για τις απώλειες Οικονόμου, Άντζα και Μαστροκώστα (vid)
- Ρόδος: Θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Κρητηνίας – Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό
- Καμπανάκι Κομισιόν για την απασχόληση: Κινδυνεύουν 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας
- Πρώτος στο μίτινγκ «Paavo Nurmi» ο Εμμανουήλ Καραλής – Filothei Women Gala: Ανεβαίνει η Στεφανίδη
- Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επέστρεψε στα καθήκοντά του σε τέλεια υγεία
- Μπεκάλι: «Στα 5 εκατ. ευρώ η τιμή του Ταρνοβάνου»


