Διαψεύδει δημοσίευμα για τις υπερωρίες υπαλλήλων στο γραφείο του ο Φ.Σαχινίδης
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, με τίτλο «Όργιο με υπερωρίες εκατομμυρίων στα γραφεία των υπουργών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, με τίτλο «Όργιο με υπερωρίες εκατομμυρίων στα γραφεία των υπουργών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Στην ανακοίνωση σημειώνει ότι η συνολική δαπάνη των 32.400 ευρώ -που αναφέρεται στην εφημερίδα- αφορά στο χρονικό διάστημα από 1ης Φεβρουαρίου 2010 έως 31 Δεκεμβρίου 2010.
Ο κ. Σαχινίδης σημειώνει ότι πρόκειται για δαπάνη που αφορά στην πληρωμή μίας ώρας υπερωριακής εργασίας ημερησίως και για ένα έτος, για 15 αποσπασμένους υπαλλήλους, τη στιγμή που η εργασία των υπαλλήλων αυτών στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών, στο γραφείο του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής και στα γραφεία των γενικών διευθυντών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους υπερβαίνει κατά πολύ το συγκεκριμένο όριο.
Η εν λόγω δαπάνη έχει περιορισθεί κατά 32.600 ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη δαπάνη προηγούμενων ετών και οι ώρες υπερωριακής εργασίας έχουν μειωθεί κατά 50%, όπως ορίζεται άλλωστε και από την κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, τονίζεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τέλος οι περιοδείες για τη Μαντόνα παρά το νέο άλμπουμ;
- Vita: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Ζωτικοί Χώροι» / Vital Spaces: Εγκαίνια για την εικαστική έκθεση στο «Nō» της οδού Αντισθένους
- Κοβέσι: Υπάρχει θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις της ευρωπαϊκής εισαγγελίας – Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις
- Σκύδρα: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία μετά από σύγκρουση με ζώο
- Τραμπ: Πλήγμα από Βιρτζίνια εν όψει midterms – Αλλάζει ο εκλογικός χάρτης δίνοντας ώθηση στους Δημοκρατικούς
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442