To Αρχοντικό Ναουμίδη στην Πορταριά Πηλίου
Το Αρχοντικό Ναουμίδη είναι κτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα και είναι αναπαλαιωμένο για να παρέχει πολυτελή διαμονή με όλες τις ανέσεις. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και προσφέρεται για ένα σαββατοκύριακο ή για μεγαλύτερες διακοπές, αφού μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να χαρείτε τη ζωή του χωριού, ή απλώς να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τις παροχές του ξενοδοχείου.
Το Αρχοντικό Ναουμίδη είναι κτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα και είναι αναπαλαιωμένο για να παρέχει πολυτελή διαμονή με όλες τις ανέσεις. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και προσφέρεται για ένα σαββατοκύριακο ή για μεγαλύτερες διακοπές, αφού μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να χαρείτε τη ζωή του χωριού, ή απλώς να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τις παροχές του ξενοδοχείου.
Διαμονή
Θα φιλοξενηθείτε σε οκτώ δίκλινα δωμάτια τα οποία έχουν ρομαντικό ύφος, ενώ υπάρχουν και τέσσερα πιο ευρύχωρα δίκλινα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και υδρομασάζ, κρεβάτια αντίκες, σεντόνια κεντημένα στο χέρι, room service και δορυφορική τηλεόραση. Επιπλέον εάν επιζητάτε την πολυτέλεια υπάρχουν υπάρχουν δύο σουίτες με σαλόνι και βεράντα.
Στους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει μπαρ, αυλή, και χώρος πρωινού με τζάκια.
Δραστηριότητες
Το χειμώνα μπορείτε να κάνετε σκι στα Χάνια που απέχουν μόλις μισή ώρα, και ακόμη οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θα σας βοηθήσουν να κανονίσετε και μαθήματα σκι. Από την Άνοιξη μέχρι το Σεπτέμβριο λειτουργεί η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ενώ υπάρχει και παιδική πισίνα.
Για όλες τις εποχές του χρόνου το Πήλιο προσφέρεται για πεζοπορίες και περιπάτους. Το Αρχοντικό μπορεί να σας προτείνει έναν οδηγό βουνού που μπορεί να σας συνοδέψει και να σας δείξει μοναδικά μονοπάτια. Τέλος μπορείτε να κάνετε ιππασία σε πανέμορφες διαδρομές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους του ξενοδοχείου. Εκείνοι θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα.
Αρχοντικό Ναουμίδη
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442