Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Τόρες βρήκε το… όπλο του και ο Μπεντ «σκότωσε» τη Σίτι

Ο Τόρες βρήκε το… όπλο του και ο Μπεντ «σκότωσε» τη Σίτι

Ο Φερνάντο Τόρες έσπασε το.... ρόδι για τη Λίβερπουλ, η οποία με γκολ του Ισπανού άσου επικράτησε 1-0 της Γουέστ Μπρομ στο Ανφιλντ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην εφετινή Premier League. Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 από τη Σάντερλαντ εκτός έδρας.

Ο Φερνάντο Τόρες έσπασε το…. ρόδι για τη Λίβερπουλ, η οποία με γκολ του Ισπανού άσου επικράτησε 1-0 της Γουέστ Μπρομ στο Ανφιλντ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην εφετινή Premier League. Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 από τη Σάντερλαντ εκτός έδρας.

Ο… άσφαιρος για 10 ματς Φερνάντο Τόρες λύτρωσε τη μέτρια για άλλο ένα ματς Λίβερπουλ, χαρίζοντάς της την πρώτη της νίκη στην εφετινή σεζόν. Ο Ισπανός διεθνής πέτυχε στο 65ο λεπτό έπειτα από πάσα του Ντίρκ Κάουτ το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με την Γουέστ Μπρομ στο Ανφιλντ, με το 1-0 να αποφέρει στους «Reds» το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Τόρες θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά του στη συνέχεια, αλλά ο Σκοτ Κάρσον απέκρουσε το σουτ του, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για πέναλτι σε χέρι του Γκονζάλο Τζαρά σε σουτ του ισπανού στο 84′.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Τζέιμς Μόρισον για σκληρό μαρκάρισμα στον… χρυσό σκόρερ στο 86ο λεπτό.

Αντίθετα, η ομάδα που… σκόρπισε τη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε 1-0 από τη Σάντερλαντ, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάρεν Μπεντ στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος παίκτης σε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Μίκα Ρίτσαρντς.

Πάντως, αυτός που θα έχει… αϋπνίες κι όχι μόνο για την ήττα θα είναι ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος στο πρώτο μέρος έχασε… άχαστο γκολ σε άδειο τέρμα έπειτα από την υποδειγματική ασίστ του Γιάγια Τουρέ.

Ήρωας της αναμέτρησης και ο Σιμόν Μινολέτ που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, με εντυπωσιακότερη αυτή σε προσπάθεια του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (2ης αγωνιστικής)

Μπόλτον – Μπέρμιγχαμ 2-2 (71′ πέν. Ντέιβις, 81′ Μπλέικ – 4′ Τζόνσον, 50′ Γκάρντνερ)

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ 1-0 (65′ Τόρες)

Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (90’+ πέν. Μπεντ)

18:00 Αστον Βίλα – Εβερτον

www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο