Κυρώθηκε στη Βουλή η σύμβαση του ΟΗΕ κατά του διεθνικού οργανωμένου εγκλήματος
Με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και άρνηση της ελάσσονος αντιπολίτευσης λόγω των διατάξεων ενάντια στην εμπορία ανθρώπων και την τρομοκρατία, υπερψηφίστηκε στο Β'Θερινό Τμήμα της Βουλής, το νομοσχέδιο που κυρώνει την σύμβαση του ΟΗΕ ενάντια στο διεθνικό οργανωμένο έγκλημα.
Με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και άρνηση της ελάσσονος αντιπολίτευσης λόγω των διατάξεων ενάντια στην εμπορία ανθρώπων και την τρομοκρατία, υπερψηφίστηκε στο Β’Θερινό Τμήμα της Βουλής, το νομοσχέδιο που κυρώνει την σύμβαση του ΟΗΕ ενάντια στο διεθνικό οργανωμένο έγκλημα.
Τα κόμματα της Αριστεράς, κατά την συζήτηση, εναντιώθηκαν σε ρυθμίσεις που αφορούν την πάταξη της τρομοκρατίας, προβάλλοντας την σχετικότητα των ορισμών και τον κίνδυνο κατάχρησής τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442