
Χωρίς διάθεση για κουβέντες έφτασε η αποστολή της ομάδας των ΗΠΑ
Το σπουδαίο φιλικό μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ πλησιάζει και η αποστολή της ντριμ τιμ του Μάικ Σιζέφσκι έφτασε το απόγευμα στη χώρα μας. Οι Αμερικανοί επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Το σπουδαίο φιλικό μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ πλησιάζει και η αποστολή της ντριμ τιμ του Μάικ Σιζέφσκι έφτασε το απόγευμα στη χώρα μας.
Χωρίς όρεξη για πολλά λόγια και με εμφανή τα σημάδια της κούρασης, οι Αμερικανοί επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Την Τρίτη (14:30) θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, ενώ θα έχει προηγηθεί ανοικτή προπόνηση για τους δημοσιογράφους. Επίσης θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ και στο σταθμό της Ειρήνης εισιτήρια για μεγάλη φιλική αναμέτρηση.
www.sport.gr
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»