Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή
Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση που προειδοποιούσε για έκρηξη βόμβας στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου . Το κτίριο του Κοινοβουλίου και η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκαν, ωστόσο η «ώρα μηδέν» παρήλθε χωρίς να σημειωθεί έκρηξη και η αστυνομία δεν εντόπισε εκρηκτικό μηχανισμό.
Κακόγουστη φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση που προειδοποιούσε για έκρηξη βόμβας στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου .
Άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στις 19:42 και προειδοποίησε για έκρηξη στις 20:00 ακριβώς.
Το κτίριο του Κοινοβουλίου και η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκαν, ωστόσο η «ώρα μηδέν» παρήλθε χωρίς να σημειωθεί έκρηξη.
Η κυκλοφορία στην περιοχή αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 20.30, ωστόσο η αστυνομία συνέχισε τις έρευνες για αρκετή ώρα χωρίς να εντοπίσει εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα