
Στην Μπαρτσελόνα για έναν μήνα ο Κακιούζης
H Μπαρτσελόνα ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Με την πρωταθλήτρια Ευρώπης θα προπονείται και ένας παλιός γνώριμος, ο Μιχάλης Κακιούζης.
H Μπαρτσελόνα ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Με την πρωταθλήτρια Ευρώπης θα προπονείται και ένας παλιός γνώριμος, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα και το αίτημά του να γυμνάζεται με τη Μπάρτσα έγινε δεκτό από το τεχνικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα».
Ο Κακιούζης και ο Πασκουάλ συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα όταν ο νυν προπονητής των Καταλανών ήταν ασίσταντ του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενώ ο πρώην φόργουορντ του Άρη είχε συνομιλία τις προηγούμενες ημέρες με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα, Χοάν Κρέους.
Πέραν των διεθνών Ναβάρο, Ρούμπιο, Βάσκεθ, Λάκοβιτς και Πέροβιτς, απών ήταν και ο Τέρενς Μόρις, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους θα φτάσει στη Βαρκελώνη λίγο αργότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης αν διαφωνεί με τον Γεωργιάδη πρέπει να τον διώξει, αν συμφωνεί είναι επικίνδυνος

