Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ανοίγει το δρόμο για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κρήτης ο Χρ.Μαρκογιαννάκης
Επιβεβαιώνει ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ. Η Ρηγίλλης αποφεύγει να τοποθετηθεί στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του κ. Μαρκογιαννάκη, ενώ από την πλευρά της κας Μπακογιάννη αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν τελικώς τον κ. Μαρκογιαννάκη.
Επιβεβαιώνει ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της ηγεσίας της ΝΔ.
Η Ρηγίλλης αποφεύγει να τοποθετηθεί στο ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του κ. Μαρκογιαννάκη, ενώ από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν τελικώς τον κ. Μαρκογιαννάκη.
Ερωτηθείς εάν θα δεχόταν να είναι υποψήφιος, στην περίπτωση που του το πρότεινε η κα Μπακογιάννη, ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε στον Αθήνα 984: «Με την κ. Μπακογιάννη συζητώ συχνά, όπως συζητώ και με πολλούς συναδέλφους μου. Συζητούμε και αυτό το ζήτημα, συζητάμε όλα τα ενδεχόμενα και είναι όλα ανοιχτά».
Παράλληλα, εξέφρασε ανοιχτά δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκε στο κόμμα του για στο θέμα της επιλογής του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης.
«Εκλέγομαι είκοσι δύο συναπτά έτη. Κανείς δεν με ρώτησε, ούτε ήξερα ότι έγινε κάποια σύσκεψη, ούτε από τον υπεύθυνο για τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχα οποιαδήποτε συζήτηση που θα αφορούσε το ζήτημα είτε των δημάρχων, είτε του υποψηφίου για την περιφέρεια στην Κρήτη» είπε.
Στη ΝΔ αποδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποψηφιότητα για την περιφέρεια Κρήτης. Ενδεικτικό είναι ότι ότι την εβδομάδα πριν από το Δεκαπενταύγουστο, ο Γιάννης Πλακιωτάκης βρισκόταν στην Κρήτη, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της ΝΔ Πάνο Παναγιωτόπουλο και έκανε συναντήσεις με βουλευτές, προετοιμάζοντας την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Πλακιωτάκης, βουλευτής Λασιθίου και πρώην υφυπουργός Άμυνας, στην αναμέτρηση για την ηγεσία είχε στηρίξει την κα Ντόρα Μπακογιάννη, στην συνέχεια, όμως, εντάχθηκε στο ηγετικό σχήμα του προέδρου της ΝΔ και ανέλαβε υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας.
Την Τρίτη, μετά την συνάντησή του με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ότι «η υποψηφιότητά μου είναι πέρα και πάνω από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες και δίνω το χέρι σε όλου τους κρητικούς ανεξαρτήτως κόμματος».
Λίγο μετά επικοινώνησε με την κα Μπακογιάννη, την ενημέρωσε για την υποψηφιότητά του και ζήτησε την στήριξή της. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηρίξει τον κ. Πλακιωτάκη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου