
Σύνοδο για την εργασία με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού οργανώνουν ILO και ΔΝΤ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας (ILO) ανακοίνωσαν τη σύγκληση συνόδου για την δημιουργία θέσεων εργασίας στις 13 Σεπτεμβρίου στο Όσλο, με την παρουσία μεταξύ άλλων των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Ισπανίας.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας (ILO) ανακοίνωσαν τη σύγκληση συνόδου για την δημιουργία θέσεων εργασίας στις 13 Σεπτεμβρίου στο Όσλο, με την παρουσία μεταξύ άλλων των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Ισπανίας.
Η σύνοδος, υπό την προεδρία των διοικητών του ΔΝΤ Ντομνίκ Στρος-Καν και του ILO Χουάν Σομάβια, θα εστιαστεί, αναφέρει η ανακοίνωση, «στις προκλήσεις στην ανάπτυξη, στην αγορά εργασίας και στην κοινωνική συνοχή».
Οι δύο οργανισμοί ανακοίνωσαν την παρουσία στη σύνοδο των πρωθυπουργών της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου, της Ισπανίας Χοσέ Λουΐς Θαπατέρο, της Γαλλίδας υπουργού Οικονομίας Κριστίν Λαγκάρντ, του Βρετανού υπουργού Εργασίας Ίαν Ντάνκαν Σμιθ και της Λιβεριανής προέδρου Έλεν Τζόνσον Σέρλιφ.
Σύμφωνα με τον ILO οι άνεργοι ανά τον κόσμο ανέρχονται σε 210 εκατoμμύρια, δηλαδή κατά 34 εκατομμύρια περισσότεροι μετά την έναρξη της χρηματοοικονομικής κρίσης το 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα


