Πάνω από τις 1.670 μονάδες ενισχύεται το Χρηματιστήριο
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται πάνω από τα επίπεδα των 1.670 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε όλους σχεδόν τους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Υψηλά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Τρίτη, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην υψηλή κεφαλαιοποίηση.
Στις 12:35 ο γενικός δείκτης σημείωνε άνοδο 2,51% στις 1.673,10 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 27,3 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε κέρδη 2,96%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδιζε 1,43% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε άνοδο 1,80%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 3,80%.
Συνολικά, 100 μετοχές κινούνταν ανοδικά, 29 πτωτικά και 38 παρέμεναν σταθερές.
Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές είναι επίσης σε θετικό έδαφος, ενώ ανοδικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτης FTSE-100 ενισχυόταν κατά 0,85% στις 5.320,93 μονάδες, στο Παρίσι, ο δείκτης CAC-40 σημείωνε άνοδο 0,94% στις 3.631,53 μονάδες και στη Φρανκφούρτη, ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,95% στις 6.168,68 μονάδες.
Στις ασιατικές αγορές, με πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο, όπου ο δείκτης Nikkei υποχώρησε κατά 0,38% στις 9.161,68 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Το Ριάντ στριμωγμένο μεταξύ Χούθι και Ιράν: Επανέρχεται ο φόβος ενός διμέτωπου πολέμου
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Τζο Έστερχαζ: «Το νέο Βασικό Ένστικτο θα φέρει εγκεφαλικά» – Ο προβοκάτορας του Χόλιγουντ επιστρέφει



