«Θα αποχωρήσω το 2011» δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς
Έτοιμος να αποσυρθεί από τη θέση του το 2011 δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, που διατήρησε τη θέση του από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά από παράκληση του Μπαράκ Ομπάμα.
Έτοιμος να αποσυρθεί από τη θέση του το 2011 δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, που διατήρησε τη θέση του από την προηγούμενη κυβέρνηση μετά από παράκληση του Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Γκέιτς μιλώντας στο Foreign Policy υπογράμμισε το 2011 είναι καλή ημερομηνία καθώς θα εποπτεύσει την ενισχυμένη προσπάθεια στο Αφγανιστάν αλλά θα μπορεί να αποχωρήσει πριν τις εκλογές.
Ανέλαβε καθήκοντα το Δεκέμβριο του 2006.
Σε παλαιότερες δηλώσεις του ανέφερε ότι μετά την αποχώρηση θέλει να ιδιωτεύσει.
Ο Λευκός Οίκος ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει η πρόθεση αποχώρησης, αλλά απέφυγε να αναφερθεί σε πιθανό αντικαταστάτη.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν σαν πιθανό διάδοχό του την νυν υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ή τον υφυπουργό Άμυνας Τζον Χαμρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο

