Χρεοκόπησε η βρετανική τουριστική Sun4u αφήνοντας «ξεκρέμαστους» 1.200 πελάτες της
Κατέρρευσε η βρετανική τουριστική Sun4u εν μέσω της κορύφωσης της φετινής σεζόν, αφήνοντας αποκλεισμένους στο εξωτερικό -κυρίως στην Ισπανία- περίπου 1.200 πελάτες της. Η εταιρεία γίνεται έτσι ο δεύτερος πράκτορας που χρεοκοπεί αυτό το καλοκαίρι μετά την Goldtrail, που είχε αφήσει «ξεκρέμαστους» Βρετανούς τουρίστες και στην Ελλάδα.
Κατέρρευσε η βρετανική τουριστική Sun4u εν μέσω της κορύφωσης της φετινής σεζόν, αφήνοντας αποκλεισμένους στο εξωτερικό -κυρίως στην Ισπανία- περίπου 1.200 πελάτες της.
Σε ανάρτησή της στον ιστότοπό της την Παρασκευή, η εταιρεία με έδρα το Μπέρμινχαμ ανακοίνωσε ότι έπαυσε η λειτουργία της, συμβουλεύοντας τους ταξιδιώτες να επικοινωνήσουν με την Ένωση Βρετανικών Γραφείων Ταξιδίων (ABTA).
Σύμφωνα με την ABTA, περίπου 1.200 πελάτες της Sun4U κάνουν αυτή τη στιγμή διακοπές, κυρίως στην Ισπανία. Η Sun4U γίνεται έτσι η δεύτερη εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων, μετά την Goldtrail, που χρεοκοπεί φέτος το καλοκαίρι.
Η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) δήλωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι πελάτες της Sun4U που έχουν αγοράσει πακέτα διακοπών και προστατεύονται από την Αδειοδότηση Διοργανωτών Αεροπορικών Ταξιδίων (ATOL) να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Κάποιοι πελάτες ίσως χρειαστεί να πληρώσουν δεύτερη φορά το ξενοδοχείο τους, πρόσθεσε η CAA, όμως όσοι προστατεύονται από την ATOL θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ενώ συμβούλευσε όσους δεν έχουν φύγει ακόμα για διακοπές να μην ταξιδέψουν αλλά να ζητήσουν να αποζημιωθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Η Μαρία Σάκκαρη παρακολούθησε τον αγώνα βόλεϊ ΖΑΟΝ – Αρης και ζήτησε στήριξη του γυναικείου αθλητισμού
- Τουρισμός: Oι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τα Χριστούγεννα
- Νετανιάχου: Δήλωσε ότι θα συναντηθεί με τον Τραμπ μέσα στον Δεκέμβριο – Η προειδοποίηση των μεσολαβητών
- «Αιμορραγεί» άνισα η Ευρώπη – Η μάχη για πραγματική δικαιοσύνη στην έμμηνο ρύση παρέμεινε ανοιχτή και το 2025
- Βίκτορ Γουεμπανιάμα: Κι αν δεν τα καταφέρει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε βδομάδα ο Μητσοτάκης είναι όλο και πιο μακριά από την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών


