Ο Γιόν Νταλ Τόμασον ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, όπως έκανε γνωστό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας. Ο 31χρονος στράικερ ήταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς σημείωσε 52 τέρματα σε 112 συμμετοχές. Ο επιθετικός της Φέγενορντ μοιράζεται το ρεκόρ σκοραρίσματος στην εθνική με τον Πόουλ «Τιστ» Νίλσεν, ενώ είναι ο δεύτερος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πίσω από τον Πέτερ Σμάιχελ, ο οποίος έχει 129. Η τελευταία εμφάνιση του Τόμασον με την εθνική ήταν στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.