
Στο στόχαστρο της Ξάνθης ο Πορτογάλος αμυντικός Αντράντε
Ο Χρήστος Πανόπουλος εξακολουθεί να ψάχνει το κάτι το εξαιρετικό στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Η Ξάνθη φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Ο Πορτογάλος αμυντικός, που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Φερνάντο Σάντος την εποχή που καθόταν αυτός στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από την Λε Μαν.
Ο Χρήστος Πανόπουλος εξακολουθεί να ψάχνει το κάτι το εξαιρετικό στη φετινή μεταγραφική περίοδο. Η Ξάνθη φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε.
Ο Πορτογάλος αμυντικός, που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Φερνάντο Σάντος την εποχή που καθόταν αυτός στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από την Λε Μαν, η οποία δεν μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του, μετά τον υποβιβασμό της στη Β’ Εθνική.
Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Ξάνθη θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να τον δελεάσει οικονομικά με το κασέ του να αγγίζει τα 500.000 ευρώ.
Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Αντράντε, ανάμεσά τους και η Στεάουα Βουκουρεστίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κάρολος Παπούλιας: Ο «Παύλος» και η «Φρειδερίκη»
- Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis. στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA Γεγονότα»
- Αρχεία Έπσταϊν: Ερωτήματα για επικεφαλής υπηρεσίας που διόρισε ο Ντόναλντ Τραμπ
- Κρασί: Γιατί είναι ακριβό όταν σερβίρεται στα εστιατόρια – Μήλον της Έριδος οι πολλαπλασιαστικοί συντελεστές
- Ηράκλειο: Άντρας περιπλανιόταν γυμνός στο λιμάνι – Τον αναζητούσαν συγγενείς του
- Γιάννης… Τραβόλτα: Πρωταγωνιστής σε… remake του Grease ο Αντετοκούνμπο (vid)





