Νεκρός ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας σε επίθεση αυτοκτονίας στο Πακιστάν
Ανώτερος αστυνομικός αξιωματικός και δυο άλλα άτομα σκοτώθηκαν την Τετάρτη σε επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσε υπουργός της τοπικής κυβέρνησης.
Ανώτερος αστυνομικός αξιωματικός και δυο άλλα άτομα σκοτώθηκαν την Τετάρτη σε επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στην Πεσαβάρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσε υπουργός της τοπικής κυβέρνησης.
«Η επίθεση αυτοκτονίας είχε στο στόχαστρο τον Σιφουάτ Γαγιούρ και αυτός σκοτώθηκε» δήλωσε ο Μπάσι Μπίλουρ, υπουργός της κυβέρνησης της Χιμπέρ- Παχτούνκουα, επαρχίας στο βορειοδυτικό Πακιστάν.
«Ερευνούμε για να μάθουμε αν ο καμικάζι ήταν πεζός ή επέβαινε σε αυτοκίνητο» προσέθεσε.
Αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας διευκρίνισε ότι ο αρχηγός της αστυνομίας Σιφουάτ Γαγιούρ δραστηριοποιείτο σε επιχειρήσεις κατά των Ταλιμπάν και ότι η επίθεση αυτοκτονίας έγινε κατά του αυτοκινήτου του.
«Έφευγε από το γραφείο του όταν ένας καμικάζι ανατινάχθηκε» σημείωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Κουτράτ Ούλαχ Χαν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»