Μέχρι τον Σεπτέμβριο η αποστολή του μεγαλύτερου όγκου των εκκαθαριστικών
Τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο αναμένεται να σταλεί ο μεγάλος όγκος των εκκαθαριστικών σημειωμάτων στους φορολογούμενους, δήλωσε την Τρίτη ο γγ του υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος, εκτιμώντας ότι τα έσοδα θα ανέλθουν στα 500 εκ. ευρώ. Από την 1η Ιανουαρίου 2011 οι αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.
Τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο αναμένεται να σταλεί ο μεγάλος όγκος των εκκαθαριστικών σημειωμάτων στους φορολογούμενους, δήλωσε την Τρίτη ο γγ του υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος, εκτιμώντας ότι τα έσοδα θα ανέλθουν στα 500 εκ. ευρώ.
Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον Βήμα 99,5, ο κ. Γεωργακόπουλος επισήμανε ότι παρουσιάζεται υστέρηση εσόδων από τους φόρους στα ακίνητα, ενώ επανέλαβε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2011 αναμένεται νέα αύξηση στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. {{{ audio1 }}}
Τέλος, προανήγγειλε αναδιοργάνωση των εφοριών από φέτος τον Σεπτέμβριο.