Την έκδοση του φερόμενου ως δολοφόνου του Άντη Χατζηκωστή στην Κύπρο διέταξε η Μολδαβία
Την έκδοση και παράδοση στις κυπριακές αρχές του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και της τηλεόρασης «Σίγμα», Άντη Χατζηκωστή, αποφάσισε το δικαστήριο της Μολδαβίας.
Την έκδοση και παράδοση στις κυπριακές αρχές του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και της τηλεόρασης «Σίγμα», Άντη Χατζηκωστή, αποφάσισε το δικαστήριο της Μολδαβίας.
Για την απόφαση του δικαστηρίου, η αστυνομία ενημερώθηκε προφορικά από τις μολδαβικές αρχές.
«Η αστυνομία αναμένει και επίσημα, μέσω της Ιντερπόλ, να ενημερωθεί από τις μολδαβικές αρχές για το πότε αστυνομικοί θα μπορούν να μεταβούν στη Μολδαβία για να παραλάβουν και να οδηγήσουν τον ύποπτο στην Κύπρο», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της αστυνομίας.
Ανέφερε, επίσης, ότι «σύμφωνα με τη νομοθεσία της Μολδαβίας, ο φερόμενος ως δράστης έχει το δικαίωμα, εντός 10 ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, να υποβάλει έφεση, οπόταν θα χρειαστεί να παρέλθει αυτό το χρονικό διάστημα προτού προχωρήσει η υλοποίηση της απόφασης του δικαστηρίου της Μολδαβίας».
Ο άνδρας έχει συλληφθεί από τις μολδαβικές αρχές, δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από την Κυπριακή Αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το FBI διερευνά την ένοπλη επίθεση σε πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια ως τρομοκρατική ενέργεια
- Το Netflix έβαλε στο μάτι τον αθάνατο έρωτα των Φρίντα Κάλο και Ντιέγκο Ριβέρα – Ετοιμάζει σειρά
- Χάκερ διέγραψαν όλα τα αρχεία της αμερικανικής εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας ως αντίποινα για το σχολείο στη Μινάμπ
- Τσέλιε – ΑΕΚ: Τρία γκολ στο ημίχρονο η «Ένωση» κι ένα ακόμη στο 49′ (vids)
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ – Αρνητικό ρεκόρ από τον Αύγουστο του 2022
- Ανάλυση ΕΝΑ για την ελληνική οικονομία – Χαμηλότερο από το 2019 το μερίδιο των μισθών στο ΑΕΠ

