Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε Σάνκαρε και πάει Ιταλία
Την απόκτηση του Σάνκαρε Καλίφα Πάπα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Πρόκειται για 26χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό, που αγωνιζόταν στη β'
κατηγορία του βέλγικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μονς και θα
ανήκει στην ομάδα της Μαγνησίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Την απόκτηση του Σάνκαρε Καλίφα Πάπα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για 26χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό, που αγωνιζόταν στη β’ κατηγορία του βέλγικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μονς και θα ανήκει στην ομάδα της Μαγνησίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Sankare Khalifa Papa με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών».
Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Γιώργος Τόρης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω ότι περισσότερο μπορώ και να ανεβάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.
»Oι φίλαθλοι στο φιλικό με τη Lokomotiv στήριξαν με ενθουσιασμό, συνθήματα και τραγούδια την ομάδα, αν και περίμενα πως θα ήταν πολύ περισσότεροι. Χρειαζόμαστε όλο το φίλαθλο κόσμο κοντά μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει διοίκηση, τεχνική ηγεσία και δυνατή ομάδα αλλά ο κόσμος είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά.
»Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Τέλος, ο Βόλος είναι μία πανέμορφη πόλη που θα ανακαλύψω μετά την επιστροφή της ομάδας από την προετοιμασία στην Ιταλία».
Με 24άδα στην Ιταλία
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει σήμερα (24/7) για Ιταλία. Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Alvarez, Monje, Tomas, Roca, Umbides, Frangipane, Szelesi, Rikka, Σκάρος, Γκότοβος, Castro, Martin, Ζαραδούκας, Καμπάνταης, Πλιάγκας, Ρόκας, Μητρόπουλος, Ψυχογιός, Σολάκης, Καπετάνος, Τσεκούρας, Μαρούλης, Jakupovic, Sankare.
Η αποστολή αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου από το ΕΑΚ οδικώς για Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα της Κυριακής στις 4.40 π.μ. αεροπορικώς για Ζυρίχη. Στη συνέχεια θα μεταβεί με το πούλμαν της ομάδας για το τελικό προορισμό της, το Prad at the Stelvio, στη Β. Ιταλία. Η ομάδα θα παραμείνει στην Ιταλία έως 7 Αυγούστου.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!