
Ρήξη στις σχέσεις της ΚΑΕ Ηρακλής με Κακιούση και Λαμπρόπουλο
Παρελθόν από τον Ηρακλή πρέπει να θεωρούνται οι Φώτης Λαμπρόπουλος και Λευτέρης Κακιούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Γηραιός» έσπασε το διετές συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ και έχει δρομολογήσει την πρόσληψη νέου τεχνικού.
Παρελθόν από τον Ηρακλή πρέπει να θεωρούνται οι Φώτης Λαμπρόπουλος και Λευτέρης Κακιούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Γηραιός» έσπασε το διετές συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ και έχει δρομολογήσει την πρόσληψη νέου τεχνικού.
Ο παίκτης φέρεται μάλιστα να έλαβε 5.000 ευρώ, την προβλεπόμενη αποζημίωση για περίπτωση αποδέσμευσής του.
Στη συνάντηση του Κακιούση με τη διοίκηση υπήρχε ένταση, ενδεικτικό της οποίας ο Έλληνας τεχνικός έσπασε πάνω στα νεύρα του ένα γραφείο!
«Δεν πρόκειται πάντως να προδώσω τον αγώνα 15.000 οπαδών του Ηρακλή που έβγαιναν τον προηγούμενο μήνα στους δρόμους» δήλωσε μετά τη συνάντηση, ενώ η διοίκηση υποστήριξε πως έχει ήδη αποφασίσει την απόκτηση άλλου προπονητή.
Αντιθέτως, δεν υπήρχαν νεότερα για την σύσταση της νέας ΚΑΕ Ηρακλής.
www.sport.gr
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Φωτιά στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Ηγουμενίτσα – Σοβαρές ζημιές
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση»
- Τιτανικός; Μπα – Η συμβουλή του Τζον Σι Ράιλι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

