Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε την πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του Ολυμπιακού στο σάιτ των «ερωθρολεύκων», τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο «Red-Span» εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το «triple crown» ενώ ξεκαθάρισε ότι «...δεν φοβάμαι».

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε την πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του
Ολυμπιακού στο σάιτ των «ερωθρολεύκων», τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός
ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο «Red-Span» εξέφρασε την επιθυμία του να
κατακτήσει το «triple crown» ενώ ξεκαθάρισε ότι «…δεν φοβάμαι».

«Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι.

»Ήθελα να το κάνω και θέλω να πετύχω», τόνισε ο «Red-Span», ενώ απαντώντας στο τι θέλει να πετύχει ήταν απόλυτος: «Πρέπει να βρει η ομάδα τον δρόμο για τους τίτλους. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε και όχι μόνο φέτος, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια».

Τι ήταν αυτό που τον έφερε στο λιμάνι; «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός. Μου είπαν πως φαντάζονται την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τι σχέδια έχουν, μου έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και πως με φαντάζονται εμένα μέσα σ’ αυτή τους την προσπάθεια. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για ένα αθλητή».

Όσο για το τι έγινε όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά κι άλλα τόσα θα γραφτούν και θα ειπωθούν στο μέλλον. Την αλήθεια τη ξέρω εγώ και η οικογένειά μου.

»Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και για αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr