Η πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αποτελεί πλέον δεδομένο για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την πρόσβασή σας ενώ βρίσκεται μακριά από τη βάση σας, είτε μέσω κινητού είτε μέσω laptop/desktop, Wind, Vodafone και Cosmote έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις  για κάθε ανάγκη.

Έτσι, όπως θα δείτε για την πρόσβαση στο Ίντερνετ από το κινητό όλοι έχουν πλέον δημιουργήσει προγράμματα συμβολαίου ομιλίας με Mobile Internet, ενσωματώνοντας ουσιαστικά το πάγιό του στο πάγιο της κινητής τηλεφωνίας. Ομοίως, για σύνδεση από laptop, διαθέτουν προγράμματα συμβολαίου με ογκοχρέωση ανάλογα με την κίνηση ή με χρονοχρέωση ανάλογα με το χρόνο σύνδεσης. Τέλος, κάνουν προτάσεις για την χρήση Ίντερνετ με προπληρωμένες κάρτες, χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Ξεκινήστε ξεκαθαρίζοντας εάν υπάρχει κάλυψη 3G στις περιοχές που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, αποφασίστε πώς θα χρησιμοποιήσετε το Ίντερνετ καθώς αυτή η παράμετρος είναι καθοριστική για την επιλογή συμβολαίου αλλά και εξοπλισμού. Έτσι, εάν για παράδειγμα χρειάζεστε το Ίντερνετ περιστασιακά ίσως σας αρκεί η πρόσβαση με κάρτα (Vodafone ΚαρτοInternet ή Wind Mobile Broandband με κάρτα). Εάν θέλετε να έχετε συνεχή πρόσβαση χωρίς να έχετε προπληρώσει για αυτή, η Wind παρέχει την υπηρεσία F2G Non Stop. Εάν θέλετε απλώς να διασφαλίσετε πρόσβαση για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιλέξτε πρόγραμμα με χρονοχρέωση.

Σε κάθε περίπτωση, στο αφιέρωμα του In.gr Τεχνολογία θα μάθετε τι πρέπει να προσέξετε, όπως για παράδειγμα, την υψηλή χρέωση για έξτρα κίνηση ή χρόνο. Τέλος, όπως θα δείτε τρέχουν ελκυστικές προσφορές έως το τέλος Ιουλίου ή και αργότερα για τη γνωριμία σας με το mobile Internet αλλά και πακέτα με το ADSL και την σταθερή τηλεφωνία.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο