Καταψηφίζει το άρθρο για τη διαιτησία ο Απόστολος Κακλαμάνης
Την απόφασή του να καταψηφίσει το άρθρο για τη διαιτησία ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις.
Την απόφασή του να καταψηφίσει τη διάταξη για την απαγόρευση μονομερούς προσφυγής στην εργασιακή διαιτησία, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσφορία του για την περικοπή της 13ης και 14ης σύνταξης, αν και αναγνώρισε πως καλύπτεται από το επιχείρημα της δημοσιονομικής δέσμευσης της κυβέρνησης.
Ο κ. Κακλαμάνης απάντησε και στα επιχειρήματα της Αριστεράς και κυρίως του ΚΚΕ, επισημαίνοντας πως ο πλούτος της Ευρώπης που οδήγησε και στην άνθηση του κοινωνικού κράτους, βασίστηκε στην καταλήστευση του τρίτου κόσμου, ο οποίος σήμερα, «διεκδικεί ένα δεύτερο πιάτο ρύζι. Θα πρέπει να προχωρήσουμε λοιπόν με νέες ιδέες και θεσμούς».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα