
Χωρίς Κόμπι και ΛεΜπρόν οι ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ
Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και άλλα οκτώ αστέρια της Εθνικής
των ΗΠΑ που πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δεν θα δώσουν
το παρών στο φετινό Μπουντομπάσκετ (28 Αυγούστου - 12 Σεπτεμβρίου).
Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και άλλα οκτώ αστέρια της Εθνικής των ΗΠΑ που πήρε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δεν θα δώσουν το παρών στο φετινό Μπουντομπάσκετ (28 Αυγούστου – 12 Σεπτεμβρίου).
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τζέρι Κολάντζελο, μόνο οι Ντερόν Γουίλιαμς και Κρις Πολ από εκείνη την ομάδα θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Τουρκίας αυτό το καλοκαίρι.
Αυτό σημαίνει ότι οι Μπράιαντ, Τζέιμς, Τζέισον Κιντ, Ντουέιν Ουέιντ, Καρμέλο Αντονι, Κάρλος Μπούζερ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κρις Μπος, Ταϊσόν Πρινς και Μάικλ Ρεντ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
«Ήταν μια απόφαση που στηρίχτηκε σε τρεις παράγοντες», εξήγησε ο Κολάντζελο: «Στην μεταγραφική αγορά, τους τραυματισμούς και την κούραση από δύσκολα παιχνίδια για πολύ καιρό. Εγώ αισθάνομαι εντάξει με αυτό».
Η απουσία των καταξιωμένων σταρ από το Μουντομπάσκετ δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Δίνει πάντως την ευκαιρία σε πιο νέους παίκτες να αναλάβουν σημαντικό ρόλο στην Εθνική, όπως είναι ο Κέβιν Ντουράντ και ο Λαμάρ Οντομ.
Το προπονητικό καμπ των ΗΠΑ θα γίνει από τις 19-24 Ιουλίου στο Λας Βέγκας και από εκεί θα βγει το ρόστερ των 12 παικτών από την αρχική προεπιλογή των 31.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κρήτη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου και του 6χρονου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ
- Η Σάνον Ελίζαμπεθ έβγαλε με το «καλημέρα» 1 εκατ. δολάρια στο OnlyFans
- «Τα κεφάλια κάτω»: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στους παίκτες του μετά το 1-0 επί της Μονακό (vid)
- Βαθαίνει το χάσμα υπουργών-βουλευτών στη ΝΔ: Άγρια Κόντρα Ταχιάου-Γιόγιακα στη Βουλή
- Αρχίζει η ανάπλαση της Λ. Αργυρουπόλεως
- Δικαστικοί υπάλληλοι: Μαζική κινητοποίηση – «Οι κίνδυνοι ξεκινούν από σφαίρες και φτάνουν μέχρι τους σοβάδες»



