Τον πάγκο της εθνικής Περού ανέλαβε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.
«Πάντα παρακολουθούσαμε την πορεία του Μαρκαριάν. Είναι ένας προπονητής που με την Παραγουάη είχε αξιοπρεπή πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Μουντιάλ και πρόσφατα μας έκανε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για να αναβαθμίσουμε την ομάδα», εξήγησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μανουέλ Μπούργκα.
Πρώτος στόχος του Μαρκαριάν είναι μια καλή παρουσία με το Περού στο Κόπα Αμέρικα του 2011 που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή και φυσικά η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.