Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
«Πέρασαν» από τη Βουλή των Αντιπροσώπων τα επιπλέον κονδύλια για το Αφγανιστάν
Εγκρίθηκε από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων η χρηματοδότηση των
φετινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν, παρά την αυξανόμενη
δυσαρέσκεια στους κόλπους των Δημοκρατικών. Επειδή, όμως, προστέθηκαν μερικές μη στρατιωτικές δαπάνες, το μέτρο θα πρέπει να
επανέλθει στη Γερουσία για να λάβει την έγκρισή της προτού μπορέσει να
υπογραφεί από τον πρόεδρο και να λάβει την ισχύ νόμου.
Εγκρίθηκε από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων η χρηματοδότηση των φετινών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν, παρά την αυξανόμενη δυσαρέσκεια στους κόλπους των Δημοκρατικών.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από το Κογκρέσο, το Φεβρουάριο, να εγκρίνει 33 δισ. δολάρια για να συμβάλει στην πληρωμή των επιπλέον 30.000 στρατιωτικών που αποφασίστηκε να σταλούν φέτος στο Αφγανιστάν.
Ωστόσο η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει, όπως ήλπιζε, να αποδεσμεύσει τα χρήματα αυτά έως τις 4 Ιουλίου.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων προσέθεσε μερικές μη στρατιωτικές δαπάνες, οπότε το μέτρο θα πρέπει να επανέλθει στη Γερουσία για να λάβει την έγκρισή της προτού μπορέσει να υπογραφεί από τον πρόεδρο και να λάβει την ισχύ νόμου.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!