
Συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των ομολόγων
Τη σύνθεση της Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση των ομολόγων ανακοίνωσε την Πέμπτη η Βουλή. Σε αυτήν συμμετέχουν 19 βουλευτές. Το σχετικό πόρισμα θα πρέπει να υποβληθεί στη Βουλή έως τις 4 Οκτωβρίου.
Τα ονόματα των βουλευτών που συγκροτούν την Εξεταστική Επιτροπή για την «πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης των ομολόγων» ανακοινώθηκαν την Πέμπτη από τη Βουλή.
Το σχετικό πόρισμα θα πρέπει να υποβληθεί στη Βουλή έως τις 4
Οκτωβρίου.
Σε αυτήν συμμετέχουν από το ΠΑΣΟΚ οι βουλευτές Αριάδνη Αγάτσα, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Αθανάσιος Οικονόμου, Έλενα Παναρίτη, Ευάγγελος Παπαχρήστος, Χρήστος Πρωτόπαπας, Κωνσταντίνος Ρόβλιας, Μιχάλης Τιμοσίδης, Ελένη Τσαούση και Χάιδος Χρήστος.
Από τη ΝΔ συμμετέχουν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κόλλιας, Νικόλαος Νικολόπουλος, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Προκόπης Παυλόπουλος και Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.
Από το ΚΚΕ συμμετέχει η Βέρα Νικολαΐδου, από τον ΛΑΟΣ ο Ηλίας Πολατίδης και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μουλόπουλος. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές συμμετέχει ο Νίκος Τσούκαλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη
- Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους
- Παπαδάκη, συνήγορος Σπίρτζη: Ο χειρισμός της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Τζαβέλλα συνιστά παραδοχή
- Παναθηναϊκός: Πως έγινε η επιλογή του Γιάκομπ Νέστρουπ


