Ακατάλληλος να δικαστεί κρίθηκε ο άνδρας που επιτέθηκε στον Μπερλουσκόνι
«Ακατάλληλος» να δικαστεί κρίθηκε ο Μάσιμο Ταρτάλια, ο 42χρονος άνδρας που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι με μικρογραφία του καθεδρικού ναού του Μιλάνου.
«Ακατάλληλος» να δικαστεί κρίθηκε ο Μάσιμο Ταρτάλια, ο 42χρονος άνδρας που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι με μικρογραφία του καθεδρικού ναού του Μιλάνου.
Η δικαστής Μαρία Λουίζα Σαβόια έκρινε ότι ο Μ.Ταρτάλια «δεν είχε συναίσθηση» των πράξεών του και ότι, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να δικαστεί.
Αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να παραμείνει υπό παρακολούθηση για ένα χρόνο στη θεραπευτική κοινότητα στην οποία έχει εισαχθεί, χωρίς να έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε δημόσιες εκδηλώσεις.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με
σπασμένη μύτη και δύο σπασμένα δόντια μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο
πρόσωπο από τον 42χρονο Μάσιμο Ταρτάλια, ο οποίος κρατούσε στη γροθιά
του μια μινιατούρα του Καθεδρικού Ναού του Μιλάνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Καστοριά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
- Υπουργείο Εξωτερικών: Δεν υπήρξε καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων στις επιχειρήσεις επαναπατρισμού
- Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι – Στον αέρα η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα
- Κληρονομιά Αλέν Ντελόν και κίνηση-ματ του μικρού του γιου απέναντι στα αδέρφια του – Είναι παράνομη η διαθήκη του 2022;
- Η ΕΕ δεν είναι πρόθυμη να αμβλύνει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Στο επίκεντρο η οριοθέτηση του ποταμού Βουραϊκού
