Στο πόστο του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει ο Μιλτιάδης Κανωτάς μετά
την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο διοικητικό σχήμα θα
συμμετέχουν και πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν στο πλευρό του Αρη
Καρακούση.
Στο πόστο του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει ο Μιλτιάδης Κανωτάς μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο διοικητικό σχήμα θα συμμετέχουν και πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν στο πλευρό του Αρη Καρακούση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η συνέχιση της θητείας της νυν διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υπό την προεδρία του κ. Μιλτιάδη Κανώτα, με παράλληλο εμπλουτισμό της από μέλη της πρότασης του κ. Καρακούση, ώστε όλοι μαζί από κοινού να ενεργήσουν υπέρ του Καλαθοσφαιρικού Τμήματος. Πριν από την συνεδρίαση του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή με τους κ.κ Κανώτα, Κατσιώρα και Καρακούση, όπου και συμφωνήθηκε ουσιαστικά η παραμονή του κ. Κανώτα, και η συνεργασία με τον κ. Καρακούση, ενώ είναι αναπόφευκτο να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και τους τελευταίους δύο μήνες έχουν μαζευτεί, λόγω και της στασιμότητας που υπήρξε».
Ο Ολυμπιακός ήταν καθολικά ανώτερος, «πάτησε» την ΑΕΚ με 36-29 στο Καματερό, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Handball Premier σε 1-1 και απέκτησε ξανά πλεονέκτημα έδρας
LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Απίστευτο κι όμως, αληθινό, το... ακατάλληλο Aspmyra Stadion και μεγάλο όπλο της Μπόντο/Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να δαπανούν 100.000.000 € για την ανέγερση της υπερσύγχρονης «Arctic Arena». Ολες οι λεπτομέριες για το... τέλος του «εφιάλτη»!