
Ο Ρούνεϊ προλαβαίνει το ματς με τη Γερμανία
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της
Αγγλίας με τη Σλοβενία εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλό του,
όμως ο Φάμπιο Καπέλο είναι βέβαιος ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της φάσης των 16 με τη
Γερμανία.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σλοβενία εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλό του, όμως ο Φάμπιο Καπέλο είναι βέβαιος ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της φάσης των 16 με τη Γερμανία.
«Εβγαλα τον Γουέιν επειδή ο αστράγαλός δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα έχει, όμως δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιταλός τεχνικός.
Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, όμως θεωρείται ο βασικός φορ των άγγλων και πιθανή απώλειά του στο κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Γερμανία θα πλήξει πολύ τις πιθανότητες των Λιονταριών για πρόκριση στα προημιτελικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες






