
Ο Ρούνεϊ προλαβαίνει το ματς με τη Γερμανία
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της
Αγγλίας με τη Σλοβενία εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλό του,
όμως ο Φάμπιο Καπέλο είναι βέβαιος ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της φάσης των 16 με τη
Γερμανία.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σλοβενία εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλό του, όμως ο Φάμπιο Καπέλο είναι βέβαιος ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της φάσης των 16 με τη Γερμανία.
«Εβγαλα τον Γουέιν επειδή ο αστράγαλός δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα έχει, όμως δεν ανησυχώ. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιταλός τεχνικός.
Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, όμως θεωρείται ο βασικός φορ των άγγλων και πιθανή απώλειά του στο κρίσιμο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Γερμανία θα πλήξει πολύ τις πιθανότητες των Λιονταριών για πρόκριση στα προημιτελικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!
- Από πότε οι ταπεινές σαρδέλες έγιναν talk of the town;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου





