Σε έκδοση καλυμμένων ομολογιών 3 δισ. ευρώ προχώρησε η Εθνική Τράπεζα
Η Εθνική Τράπεζα γνωστοποίησε την Πέμπτη ότι θέσπισε πρόγραμμα έκδοσης
καλυμμένων ομολογιών, ύψους 15 δισ. ευρώ. Στο πλαίσιο αυτού, ολοκληρώθηκε η
έκδοση των τριών πρώτων σειρών καλυμμένων ομολογιών, συνολικού ύψους 3
δισ. ευρώ. Οι ομολογίες είναι 5ετούς, 7ετούς, και 9ετούς
διάρκειας με κυμαινόμενο επιτόκιο αναφοράς ΕΚΤ πλέον περιθωρίου 1,70%,
2,00% και 2,30% αντίστοιχα.
Η Εθνική Τράπεζα την Ελλάδος γνωστοποίησε την Πέμπτη ότι στα πλαίσια των προσπαθειών της για ενίσχυση της ρευστότητας της και αξιοποίησης των στοιχείων του ενεργητικού της, θέσπισε 2ο πρόγραμμα έκδοσης καλυμμένων ομολογιών, ύψους 15 δισ. ευρώ.
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν ως κάλυμμα απαιτήσεις της Τράπεζας από στεγαστικά δάνεια ιδιωτών σε ευρώ και ξένο νόμισμα.
Στα πλαίσια του εν λόγω προγράμματος, αναφέρει η ΕΤΕ, ολοκληρώθηκε η έκδοση των τριών πρώτων σειρών καλυμμένων ομολογιών, συνολικού ύψους 3 δισ. ευρώ.
Οι ομολογίες έκδοσης Εθνικής Τράπεζας είναι 5ετούς, 7ετούς, και 9ετούς διάρκειας με κυμαινόμενο επιτόκιο αναφοράς ΕΚΤ πλέον περιθωρίου 1,70%, 2,00% και 2,30% αντίστοιχα.
Οι συγκεκριμένες εκδόσεις φέρουν πιστοληπτική διαβάθμιση Βαα3 από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s, πρόσθεσε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.