Διαψεύδει το υπουργείο Υποδομών τα περί ηλεκτρονικών διοδίων σε αστικά κέντρα
Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διαψεύδει τα περί
κατασκευής της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης με
παραχώρηση και επιβολής ηλεκτρονικών διοδίων στα αστικά κέντρα της
Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διαψεύδει τα περί κατασκευής της εξωτερικής περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης με παραχώρηση και επιβολής ηλεκτρονικών διοδίων στα αστικά κέντρα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας ουδέποτε έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το θέμα αυτό.
Πρόστιθεται μάλιστα πως ο Υπουργός σε σημερινή ομιλία του τόνισε ότι «η Εξωτερική Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης, θα χρηματοδοτηθεί με εθνικούς και κοινοτικούς πόρους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά στον «αέρα» η Κεντρική Επιτροπή – Παρόντες οι «κομμένοι» – Εν αναμονή αποφάσεων
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442