Ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα θα κληθεί να την
οδηγήσει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης Κατηγορίας. Ο
λόγος για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του
για ένα ακόμη χρόνο με τον Πανσερραϊκό.
Ο άνθρωπος που ανέβασε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα θα κληθεί να την οδηγήσει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της μεγάλης Κατηγορίας. Ο λόγος για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του για ένα ακόμη χρόνο με τον Πανσερραϊκό.
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ, ανανέωσε τη συνεργασία του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για ένα χρόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τα βρήκαμε σε όλα και παρέμεινα στην ομάδα. Ηθελα να μείνω. Συζητήσαμε τα πάντα για την ομάδα με τον πρόεδρο. Αλλωστε ο Πανσερραϊκός είχε τον πρώτο λόγο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ενισχυθεί κατάλληλα για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της Κατηγορίας» επισήμανε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.
Επιστρέφει ο Αμπουμπακάρι
Ενας παλιός γνώριμος αναμένεται να επιστρέψει στις Σέρρες. Πρόκειται για τον Αμπουμπακάρι, ο οποίος δύσκολα θα παίξει στον ΠΑΟΚ, όπου ανήκει τη νέα σεζόν, κι έτσι, πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Δικέφαλο στα Λιοντάρια. Παράλληλα, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Εγκούτου Ολίσε του Πανθρακικού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας