Αισιοδοξία στον Ηρακλή περιμένοντας την απόφαση της έφεσης
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των δικαιολογητικών που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ και πλέον την Πέμπτη αναμένεται το πόρισμα των μελών της Επιτροπής. Αισιοδοξία στις τάξεις του Ηρακλή για παραμονή του συλλόγου στη Σούπερ Λιγκ. Οπαδοί της ομάδας φώναζαν συνθήματα έξω από το κτίριο της ΕΠΟ.
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των δικαιολογητικών που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ και πλέον την Πέμπτη αναμένεται το πόρισμα των μελών της Επιτροπής.
Στην αίθουσα παρέστη κλιμάκιο της διοίκησης της ΠΑΕ, αποτελούμενο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, τον πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής, Κωνσταντίνο Γωγάκο, τον υπεύθυνο επί των οικονομικών, Γιάννη Κεσόπουλο, και τον νομικό Χάρη Γρηγορίου.
Μετά το τέλος της διαδικασίας οι παράγοντες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, αναμένοντας το θετικό αποτέλεσμα και την αποδοχή της έφεσής τους, όμως δεν έκρυψαν και την αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης.
«Καταθέσαμε έναν πλήρη φάκελο»
Ένα από τα σπουδαιότερα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Ηρακλής – επί των οφειλών σε Κοβαλέφσκι, Ντιέ και Μπιλίσκοφ – ξεπεράστηκε με τα έγγραφα που προσκόμισε η ΠΑΕ. Με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, οι επιτελείς του Ηρακλή εξέφρασαν την αισιοδοξία τους στους φιλάθλους της ομάδας που ήταν έξω από το κτίριο.
«Δώσαμε μια μάχη. Καταθέσαμε έναν πλήρη φάκελο και περιμένουμε να διορθωθούν οι μικρές αβλεψίες της πρωτοβάθμιας επιτροπής. Όταν είσαι άρτιος δικαστικά, θα κερδίσεις. Δεν υπάρχει άλλη απόφαση πέρα από τη θετική», σημείωσε ένας εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου.
«Δεν πιστεύω ότι θα εφευρεθεί κάποιος λόγος απόρριψης»
«Θεωρώ ότι έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς την αποστολή μας και πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα. Αν είχαν κάποιες απορίες θα μας ρωτούσαν. Κάτι που δεν έγινε. Δεν πιστεύω ότι θα εφευρεθεί κάποιος λόγος απόρριψης. Τους εξηγήσαμε ότι είμαστε εντάξει με την καθαρή θέση», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης.
Εκτός του κτιρίου που εκδικάζονταν η έφεση, ομάδα φιλάθλων του Ηρακλή που μετέβη από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, εκφωνούσε συνθήματα υπέρ της δικαίωσης του ιστορικού συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442