
Πολύ ισχυρός σεισμός κοντά στα νησιά Νικομπάρ του Ινδικού
Σεισμική δόνηση έντασης 7,7 βαθμών εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αρχιπέλαγος Νικομπάρ της Ινδίας βορειοδυτικά της Σουμάτρας, ανακοίνωσε η αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία. Επαγρύπνηση για τσουνάμι σε όλο τον Ινδικό Ωκεανό.
Σεισμική δόνηση έντασης 7,7 βαθμών εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο αρχιπέλαγος Νικομπάρ της Ινδίας βορειοδυτικά της Σουμάτρας, ανακοίνωσε η αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία.
Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό αναφέρει στο δικτυακό τόπο του ότι ολόκληρη η περιοχή του Ινδικού Ωκεανού βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο καταστροφικών κυμάτων.
Όπως αναφέρει το Reuters, ο σεισμός είχε επίκεντρο 171 χλμ δυτικά του νησιού Μίσα του αρχιπελάγους σε εστιακό βάθος 33 χλμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)


