
Νοκ άουτ ο Τζιμπούρ από την πρεμιέρα της Αλγερίας
Ο Ράφικ Τζιμπούρ προσπάθησε πολύ για να προλάβει το τρένο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα κατάφερε, όμως δεν θα δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα της εθνικής Αλγερίας. Ο επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στο πόδι και σήμερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Σλοβενία.
Ο Ράφικ Τζιμπούρ προσπάθησε πολύ για να προλάβει το τρένο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα κατάφερε, όμως δεν θα δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα της εθνικής Αλγερίας.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στο πόδι και σήμερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε, κάτι που σημαίνει ότι τίθεται οριστικά νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Σλοβενία.
Ο Τζιμπούρ προοριζόταν για βασικός, έτσι τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Αμπντελκαντέρ Γκεζάλ.
Καλύτερα είναι τα νέα, όμως, για τον αρχηγό Αντέρ Γιαχιά, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο. Η κατάστασή του δεν είναι τόσο σοβαρή όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί, ωστόσο οι πιθανότητες να προλάβει το μεθαυριανό ματς είναι 50-50.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Premier League: Έχασε ευκαιρία να κλειδώσει την πεντάδα η Άστον Βίλα – Ισοπαλία στο «Σίτι Γκράουντ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- Συναυλία Metallica: Ο κιθαρίστας των Gojira με μπλούζα «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων»
- Το Ισραήλ απέλασε τους δύο ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Δεν απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος τους
- Πάτρα: Βγήκε με όπλο στους δρόμους και άρχισε να πυροβολεί
- Διπλωματική κινητικότητα για το Ουκρανικό – Ο Πούτιν πρότεινε τον Σρέντερ ως συντονιστή των διαπραγματεύσεων



