Αδύναμη ανάκαμψη στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή
Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε υποτονικό κλίμα και με σημαντικές διακυμάνσεις. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.484,13 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,52%.
Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της
εβδομάδας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε
υποτονικό κλίμα και με σημαντικές
διακυμάνσεις.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.484,13 μονάδες
σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,52%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 91,955 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,95%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,79 % και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,89%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Tαξιδιών +3,82% και των Τραπεζών +2,35%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τροφίμων -2,67% και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών -2,10%.
Από το σύνολο των μετοχών που διακινήθηκαν, 102 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 59 πτωτικά και 62 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Βιοκαπρέτ +19,40%, Εικόνα-Ηχος +16,67%, Εδραση +12,50% και Compucon+11,11%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Κλωνατέξ(κο) -12,50%, ΑΤΤΙΚΑΤ -11,76%, Τιτάν(πο) -9,92% και FHL Mermeren -9,41%.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταξιοδότηση: Ρεκόρ αιτήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2026 – Έφτασαν τις 58.213
- Το Iράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην επιτεθούν σε πλοία του – 36 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο
- Το αλάτι κάνει κακό στη μνήμη;
- Η μεγάλη λίστα των λαθών των ξένων διαιτητών που ορίζει ο Λανουά
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
- Η επιστήμη ξέρει γιατί παίρνεις τη δουλειά τόσο προσωπικά
- Χανταϊός: 9+1 ερωτήσεις για το στέλεχος των Άνδεων που εντοπίστηκε στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)



































![Πιτσιρικάς γλιτώνει από ημιφορτηγό και ιπτάμενα συντρίμμια λίγο πριν ανέβει στο σχολικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hug-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442