
Ο Μόντι Ουίλιαμς νέος προπονητής των Χόρνετς
Ο Μόντι Ουίλιαμς νέος προπονητής των Χόρνετς
Ο Μόντι Ουίλιαμς ανακοινώθηκε και επισήμως ως ο διάδοχος του Τζεφ Μπάουερ στον πάγκο των Χόρνετς. Ο πρώην φόργουορντ, ο οποίος μετά από 10 σεζόν στο ΝΒΑ αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2003, ελέω προβλημάτων στα γόνατα, αναλαμβάνει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία μίας ομάδας, καθώς τελευταίος του ρόλος ήταν βοηθός του Νέιτ ΜακΜίλαν στους Μπλέιζερς.
Ο Ουίλιαμς θα αντικαταστήσει τον τζένεραλ μάνατζερ των Χόρνετς, Τζεφ Μπράουν, ο οποίος είχε ρεκόρ 34-39 μετά τη λύση της συνεργασίας της ομάδας της Νέας Ορλεάνης με τον Μπάιρον Σκοτ.
«Είμαι περήφανος που έχω την ευκαιρία να αναλάβω την τεχνική ηγεσία των Χόρνετς», είπε ο 38χρονος Ουίλιαμς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε: «Είχα την ευκαιρία να μείνω κοντά στο παιχνίδι σαν παίκτης και βοηθός προπονητή. Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για μένα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βασίλης Σπανούλης κοντά στον Ολυμπιακό για τον τελικό με τη Ρεάλ (pic)
- Μικρολίμανο: Tο βαρύ ποινικό παρελθόν του διαβόητο κακοποιού «Τίτι» – Οι περιγραφές των αστυνομικών για τη σύλληψή του
- Πώς μια οικολογική γκάφα καταδίκασε όλη την Ιαπωνία να φτερνίζεται
- Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν θα χρειαστεί μέρες – «Όλα πρέπει να γίνουν σωστά», λέει ο Τραμπ
- Ο Νέστρουπ για να πετύχει, χρειάζεται και υποστήριξη
- Κανείς δεν πίστευε ότι το «Taxi Driver» θα σημείωνε επιτυχία – Ούτε καν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο




