Συνελήφθησαν δέκα Αργεντίνοι χούλιγκανς στο Γιοχάνεσμπουργκ
Δέκα Aργεντίνοι χούλιγκανς συνελήφθησαν στο κεντρικό αεροδρόμιο του
Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς θεωρήθηκαν επικίνδυνοι για πρόκληση επεισοδίων
κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες βρίσκεται έξω με εγγύηση, κατηγορούμενος για φόνο. Οι συλληφθέντες έμειναν ένα βράδυ υπό κράτηση κι αναμένεται να απελαθούν τη Δευτέρα.
Δέκα Aργεντίνοι χούλιγκανς συνελήφθησαν στο κεντρικό αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς θεωρήθηκαν επικίνδυνοι για πρόκληση επεισοδίων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι οι δέκα άνδρες, όλοι Aργεντίνοι υπήκοοι που συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους στο Γιοχάνεσμπουργκ από την Ανγκόλα, έχουν φυλακιστεί στο παρελθόν για πράξεις χουλιγκανισμού:
«Η λογική και η ορθή σκέψη οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι συγκεκριμένοι άνδρες θα προκαλούσαν αναταραχή και θα εμπλέκονταν σε πράξεις βίας κι επεισόδια με οπαδούς αντίπαλων ομάδων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010».
Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες βρίσκεται έξω με εγγύηση, κατηγορούμενος για φόνο.
Οι συλληφθέντες έμειναν ένα βράδυ υπό κράτηση κι αναμένεται να απελαθούν τη Δευτέρα.
Σε εκπληκτική κατάσταση ο Απόστολος Σίσκος στο Acropolis Swim Open του ΟΑΚΑ. Μετά το…διαστημικό 1:54.12 στα 200μ ύπτιο, ο 21χρονος κολυμβητής είχε εξαιρετική επίδοση στα 200μ πεταλούδα: 1:56.13.
Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γιορτάζουν 40 χρόνια αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και δημιούργησαν ένα μοναδικό κορεό πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ