
Δεν απαντά η ΚΕΔ σε Ολυμπιακό
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης δεν θέλησε να απαντήσει στο αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές στον επόμενο ή τους επόμενους τελικούς, ενώ τόνισε πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος επί της διαδικασίας.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης δεν θέλησε να απαντήσει στο αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές στον επόμενο ή τους επόμενους τελικούς, ενώ τόνισε πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος επί της διαδικασίας.
«Για μην δυναμιτίσουμε την σειρά των τελικών και επειδή θεωρούμε τα πλέι οφ κορυφή της πυραμίδας του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν θα δώσουμε καμία απάντηση. Αυτό μόνο που έχω πω είναι ότι επί της διαδικασίας δεν κάναμε κανένα λάθος. Αυτά που είχαμε πει από την αρχή, αυτά ισχύουν ως τελευταία μέρα. Αν υπάρχει κάποιο λάθος γενικότερα, υπάρχει ένα καλοκαίρι μπροστά μας για να το επανορθώσουμε».
Αξίζει πάντως να τονιστεί πως το αίτημα του Ολυμπιακού θα πρέπει να σταλθεί ακόμα στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η οποία απαγορεύει να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στις εγχώριες διοργανώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442