Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοιραστείτε τη σύνδεση Mobile Broadband

Μοιραστείτε τη σύνδεση Mobile Broadband

H Vodafone δίνει στους συνδρομητές Mobile Broadband τη δυνατότητα να στήσουν ένα μικρό δίκτυο ασύρματης πρόσβασης στο Ίντερνετ από το δίκτυό της με έως και πέντε συσκευές σε απόσταση 10 μέτρων.

Οι συνδρομητές των υπηρεσιών Mobile Broadband της Vodafone μπορούν χάρη σε μια πραγματικά μικροσκοπική συσκευή (μεγέθους πιστωτικής κάρτας) να δημιουργήσουν ένα μικρό δίκτυο Wi-Fi και να μοιράσουν ασύρματα την πρόσβασή τους στο Ίντερνετ με έως και πέντε συσκευές.

Το Vodafone MiFi Hotspot είναι μια συσκευή που «ανοίγει» το κανάλι από και προς το Ίντερνετ ανιχνεύοντας αυτόματα (χωρίς καλωδιακή σύνδεση ή εγκατάσταση λογισμικού) συσκευές με Wi-Fi σε απόσταση έως και 10 μέτρων. Η (ονομαστική) ταχύτητα πρόσβασης είναι 7,2Mbps για download και 5,7Mbps για upload. Μια μια φόρτιση, η συσκευή έχει αυτονομία για τέσσερις ώρες και διαθέτει θύρα για κάρτες microSD έως 16GB (για την ανταλλαγή αρχείων).

Το Vodafone MiFi HotSpot κοστίζει 159 περίπου ευρώ χωρίς σύνδεση, ενώ φτάνει να προσφέρεται δωρεάν στα προγράμματα με ογκοχρέωση στο Vodafone Mobile Broadband 5GB (με πάγιο 30 ευρώ το μήνα για κίνηση 5GB). Η συσκευή προσφέρεται επίσης χωρίς επιπλέον χρέωση στο πρόγραμμα με χρονοχρέωση Vodafone Mobile Broadband Time 100 με πάγιο 30,50 ευρώ (χρήση επί 100 ώρες).

Vodafone

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024